Spiritualiteit | Zuiver | Antwoorden

Spiritueel Pendelen

Spiritueel | Pendelen
De Spiritualiteit van Pendelen

Spiritueel Pendelen

Tijdens het pendelen gebruik je veel energieën. Deze energieën zul je op den duur voelen vloeien door je pendel. In je eigen pendel zal je op den duur de spirituele energieën voelen vloeien. Het is belangrijk om altijd je eigen pendel gebruiken. Als je je eigen pendel gebruikt kun je duidelijke en eerlijke antwoorden geven op alle vragen.

Pendels Reinigen
De spiritualiteit van pendels en pendulems.

Als je begint met pendelen ga dan op zoek naar een pendel die je als je hem vastpakt gelijk spiritueel goed voelt. Als je de je de pendel pakt die bij je hoort voel je gelijk de energie, voor spirituele mensen heel belangrijk want een pendel is een krachtig spiritueel werktuig. Door het gebruik van de pendel zal ook je spiritualiteit gaan groeien, door dat je de energie van de pendel voelt stromen. Let wel op als je de pendel te lang gebruikt zal de energie te zwaar gaan worden, dit heeft ook te maken met het feit hoe spiritueel je bent.

Meeste kaartleggers gebruiken hun pendel als aanvulling op de vragen, soms eens af en toe, omdat je spirituele vermogen minder wordt naar gelang je de pendel te lang aan een stuk gebruikt. De pendel is zo krachtig en vol energie maar die energie stroomt ook door jou vandaar dat je dit niet te lang achter elkaar kan doen. En geloof het of niet maar na een intens kwartier met de pendel aan het werk te zijn geweest kan je echt heel moe zijn. Dan pak je de pendel nog 1 keer en vraagt of ze de energie om wil keren en weer laat stromen, zo spiritueel is de invloed van de pendel. Een prachtig werk stuk en aanvulling op je spiritualiteit, maar wel 1 om behoedzaam mee om te gaan.

Iedereen kan Spiritueel Pendelen
Deze pagina's zullen je ook interesseren
Metalen | Pendels


Metalen pendels zijn vaak van edelmetalen zoals zilver en goud, maar zelfs staal of koper hebben hun eigen spirituele waardes.


Metalen Pendels
Foto | Pendelen


Pendelen met een foto of met twee foto's wordt vaak gebruikt bij intieme vragen over de liefde.


Foto Pendelen
Pendels | Reinigen


Het opladen en reinigen van pendels is nodig om de negatieve energieën en op te laden met positieve energie, je voelt zelf wanner dit nodig is.


Pendels Opladen
Pendel | Vormen


De vorm van een pendelhanger is van groot belang bij spirituele voorspellingen.


Pendel Vormen
© 2021 PENDELEN   |   All Rights Reserved.   |   Met steun van  Paragnosten.nl