Liefde | Zwangerschap | Carrière

Ja en Nee Methode

 Ja en Nee | Pendelen
Verkrijg antwoorden met ja of nee als antwoord.

De Ja en Nee Methode

De Ja en Nee methode is de eenvoudigste methode binnen het pendelen. Voordat je een pendel gebruikt zal je de pendel eerst moeten inwijden. Vraag wat de richting van de pendel voor ‘ja’ is en vraag wat de richting van de pendel voor ‘nee’ is. Als de pendel eenmaal ingewijd is kun je zien wat ja of nee is. De meest voorkomende beweging is het ronddraaien voor ja en het heen en weer slingeren voor nee. Het kan ook wel eens gebeuren dat het net omgedraaid is.

Andere Methodes
Hoe gebruik je de Ja & Nee Methode?

Je begint met een rustige houding, steek daarbij een wierrook of een kaars aan, en pak de pendelketting vast tussen je duim en wijsvinger, en het is belangrijk dat je de pendel eerst inwijd, hou je hand heel stil en vraag rustig aan de pendel of je een vraag mag stellen, daarop zal de pendel reageren met een beweging, dat is ronddraaien of heen en weer zwaaien, het antwoord op je vraag zal een ja zijn en is dan de beweging die hij maakt wat jou ja is.

Om er achter te komen of je goed zit stel je de vraag aan de pendel, bijvoorbeeld zeg hard op hogere machten heet ik, en noem je naam daar zal de pendel een duidelijke ja op geven. Spiritueel gezien kan je nu aan de pendel vragen wat je wilt om daar een heldere ja of nee op te krijgen. De ja en nee methode is al eeuwenoud op gebied van pendelen en spirituele antwoorden. Het is het meest gebruikt om snel beslissingen te nemen en daar helder een duidelijk een antwoord op te verkrijgen. Deze methode kan je ook gebruiken als je niet spiritueel aangelegd bent, en het eens wilt proberen je zal nog verbaasd zijn.

Iedereen kan Spiritueel Pendelen
Deze pagina's zullen je ook interesseren
 Pendeldoek | Pendelen


Gebruik het pendeldoek om uitgebreidere antwoorden te verkrijgen. Vooral voor vragen over de liefde, werk en familie.


Pendeldoek
 Spiritueel | Pendelen


De spiritualiteit van pendelen heeft veel met spirituele energieën te maken. Zeker als je chakra's er voor open staan.


Spiritueel Pendelen
 Pendels Reinigen


Het opladen en reinigen van pendels is nodig om de negatieve energieën en op te laden met positieve energie, je voelt zelf wanner dit nodig is.


Pendels Opladen
 Lenormandkaarten | Pendelen


Voor meer visuele antwoorden kan je met de lenormandkaarten pendelen, dit zorgt voor een helder antwoord op je vragen aan de pendel.


Lenormand Pendelen
© 2021 PENDELEN   |   All Rights Reserved.   |   Met steun van  Paragnosten.nl