Nummerologie | Antwoord | Cijfers

Speelkaarten Pendelen

Speelkaart | Pendelen
Pendelen met behulp van Speelkaarten.

Speelkaarten Pendelen

In het dagelijks leven worden speelkaarten niet direct gezien als voorspellende of spirituele kaarten. Toch kunnen speelkaarten veel betekenis geven tijdens het pendelen. De speelkaarten kunnen je helpen met het beantwoorden van al je vragen.

Andere Kaarten
Hoe kan je met Speelkaarten Pendelen?

Deze methode van pendelen vraagt ook een stukje kennis van nummerologie, de speelkaart methode is een leuke en uitdagende wijze van pendelen. De speelkaarten bestaan zoals je weet uit vier vormen. Harten zijn de kaarten verbonden met liefde familie, en eenieder die je na staat en is van basis een positieve kaart. Als je een vraag hebt over de liefde leg dan alleen de harten kaarten neer, en kijk waar de pendel naar toe gaat en zal draaien.

Zoek het getal op en de betekenis en je zal een dieper antwoord krijgen als dat je gedacht had, ook zal deze een tijd aangeven. De klaveren staan voor je sociale leven en de dingen die nog moeten gebeuren, de methode blijft hetzelfde en belangrijk is ook weer het cijfer in de kaart. De ruiten staan voor je werk geld en kansen die je moet pakken in het leven, ook hierin is het cijfer belangrijk. De schoppen kaarten zijn de kaarten die verbonden worden met het negatieve van het leven, en moet je jezelf bedenken wat voor vraag je hier kan stellen, ook hierin is het cijfer uiterst belangrijk.

Iedereen kan Spiritueel Pendelen
Deze pagina's zullen je ook interesseren
Houten | Pendels


De Houten Pendel is de oudste van alle pendels en word vandaag de dag gebruikt door shamannen en paganisten.


Houten Pendel
Metalen | Pendels


Metalen pendels zijn vaak van edelmetalen zoals zilver en goud, maar zelfs staal of koper hebben hun eigen spirituele waardes.


Metalen Pendels
Pendeldoek | Pendelen


Gebruik het pendeldoek om uitgebreidere antwoorden te verkrijgen. Vooral voor vragen over de liefde, werk en familie.


Pendeldoek
 Spiritueel | Pendelen


De spiritualiteit van pendelen heeft veel met spirituele energie├źn te maken. Zeker als je chakra's er voor open staan.


Spiritueel Pendelen
© 2021 PENDELEN   |   All Rights Reserved.   |   Met steun van  Paragnosten.nl