Ja & Nee | Misschien | Pas je Vraag aan

Het Pendeldoek

Pendeldoekmethode | Pendelen
Verkrijg antwoorden met een Pendeldoek.

Het Pendeldoek

Als je voor het eerst start met pendelen kan je het beste gebruik maken van een pendeldoek. Een pendeldoek is een doek waar diverse benamingen op staan zoals, ja en nee, misschien, vraag het opnieuw, nog onzeker enzovoort. Je houdt de pendel boven het doek en door middel van de beweging van de pendel en de benamingen op het doek zal je antwoorden krijgen op al je vragen.

Andere Methodes
Hoe gebruik je het Pendeldoek?

Voor iemand die net begint met de pendel kan je het beste een pendeldoek gebruiken, op dit doek staan antwoorden zoals ja en nee, misschien, vraag het opnieuw, nog onzeker etc.. Je zal zien dat de pendel zelf in de richting van de antwoorden zal gaan wijzen en je zo duidelijkheid zal geven op je vragen. Het zal je spirituele ik en het gebruikt van de pendel zeker doen groeien.

Een pendeldoek is ook te gebruiken voor mensen die het spirituele aan het ontdekken zijn, om op deze manier met een pendel om te leren gaan, je zal zien als je dit oefent dat je vertrouwen in jezelf en de pendel zal krijgen. Want net als veel in de spirituele wereld is een band opbouwen met spirituele voorwerpen zoals een pendel een zeer belangrijk gegeven. Om op die manier je eigen spirituele krachten te laten groeien. Na het oefenen met een pendeldoek en het vertrouwen in de pendel kun je gaan beginnen met kaarten foto’s etc..

Iedereen kan Spiritueel Pendelen
Deze pagina's zullen je ook interesseren
Tarotkaarten | Pendelen


De tarotkaarten en pendels zijn een unieke combinatie door de gecombineerde antwoorden.


Tarot Pendelen
Lenormandkaarten | Pendelen


Voor meer visuele antwoorden kan je met de lenormandkaarten pendelen, dit zorgt voor een helder antwoord op je vragen aan de pendel.


Lenormand Pendelen
Engelenkaarten | Pendelen


De bescherming van engelenkaarten en de openheid van pendelen zorgen voor vertrouwelijkheid.


Engelenkaarten Pendelen
Voorwerpen | Pendelen


Het pendelen met voorwerpen gebruikt de energie van een persoon of entiteit die verbonden is met het betrefde voorwerp.


Voorwerpen Pendelen
© 2021 PENDELEN   |   All Rights Reserved.   |   Met steun van  Paragnosten.nl