Energieën | Helder | Positiviteit

Pendels Reinigen en Opladen

Pendels | Opladen
De pendel reinigen en opladen.

Pendels Reinigen en Opladen

Het opladen van pendels is erg belangrijk en nodig om deze te voorzien van positieve energie. Als de steen dof of beschadigt lijkt te zijn is het tijd om je pendel te reinigen. Het reinigen van een pendel is nodig om de negatieve energie uit de pendel te verwijderen. Je kan een pendel op verschillende manieren reinigen. Je kan de pendel 10 a 15 minuten onder stromend water houden of je kan de pendel zelf reinigen door je spirituele kracht te gebruiken op de pendel.

Spiritueel Pendelen
Het reinigen en opladen van pendels.

Afhankelijk waarvan de pendel is gemaakt bepaald ook de manier waarop je een pendel kan reinigen, een pendel van edelstenen hou je even onder stromend water hoef niet al te lang, 2 à 5 minuten, een houten of metalen pendel doe je met een zachte vochtig doek even goed schoonwrijven om de energie eruit te laten. Ook kan je dit soort materialen even buiten op de grond of op aarden liggen om te reinigen, dat is echt afhankelijk wat jij zelf voelt wat goed is voor de pendel.

Qua vorm van de pendel hoef je je geen zorgen te maken het reinigen blijft hetzelfde. Opladen van de pendel is een heel ander gegeven en die is eigenlijk voor elk soort pendel hetzelfde, opladen doe je in zon licht niet rechtstreeks in de felle zon. Maar spiritueel gezien is opladen in het volle maan licht het krachtigst, de energie van de volle maan is al zo heftig en spiritueel en al je de pendel daarin oplaadt, dan moet je hem eens vastpakken en de energie voelen, je zal een duidelijk verschil merken tegenover het opladen in de zon.

Iedereen kan Spiritueel Pendelen
Deze pagina's zullen je ook interesseren
Edelstenen | Pendels


Edelstenen pendels zijn er in vele verschillende eigenschappen, zo voegt iedere verschillende edelsteen zijn eigen spirituele waarde toe.


Edelstenen Pendel
Voorwerpen | Pendelen


Het pendelen met voorwerpen gebruikt de energie van een persoon of entiteit die verbonden is met het betrefde voorwerp.


Voorwerpen Pendelen
Pendeldoek | Pendelen


Gebruik het pendeldoek om uitgebreidere antwoorden te verkrijgen. Vooral voor vragen over de liefde, werk en familie.


Pendeldoek
Hypnotisch | Pendelen


Personen onder hypnose brengen doormiddel van een pendel wordt vaak gebruikt om verslavingen en trauma's te overwinnen.


Hypnotiserend Pendelen
© 2021 PENDELEN   |   All Rights Reserved.   |   Met steun van  Paragnosten.nl