Familie | Vrienden | Kennissen

Foto Pendelen

 Fotomethode | Pendelen
Verkrijg antwoorden met een foto van iemand.

Foto Pendelen

De methode pendelen met foto’s wordt veel gebruikt met vragen over de liefde. Denk hierbij aan vragen over partners, vriendschappen en familie. Het is belangrijk dat er tijdens het foto pendelen gebruik wordt gemaakt van duidelijke foto’s. Bij meerdere foto’s is het verstandig om hetzelfde formaat aan te houden. Laat een pendelaar de pendel gebruiken boven de foto van de desbetreffende persoon waar jij vragen over heb. Zelf kan je dit uiteraard ook doen.

Andere Methodes
Hoe gebruik je de Foto pendelmethode?

De manier van pendelen met foto’s is veel gebruikt op het gebied van liefde, begin eerst met een foto van jezelf of partner en vraag dan aan de pendel of jij dit bent, of als je een foto van je partner neer hebt gelegd of die met jou verbonden is, zo heb je de pendel ingewijd voor te pendelen met een foto. Vaak wordt de spirituele pendel ook gebruikt op het gebied van liefde men leg dan twee foto’s naast elkaar en vraag aan de pendel of deze personen bij elkaar horen en samen verder zullen gaan, als de pendel op dat moment gaat draaien is het belangrijk om de draaicirkel in de gaten te houden als hij een grote cirkel maakt is het een paar dat heel lang samen zal zijn, hoe kleiner de cirkel hoe kleiner de kans is dat ze bij elkaar blijven.

Ook kan je een foto gebruiken om te kijken of een persoon het goed met je voor heeft, en daar zal je dan een antwoord op krijgen. Spiritueel gezien kan je ook een foto neer leggen van een huisdier om te vragen of dat hij of zij het naar z’n zin heeft bij je en of het goed met het dier gaat. Vaak wordt dit ook gebruikt om te kijken of er wat lichamelijks is als je twijfelt of het beestje last ergens van heeft, dan gebruikt je de pendel op z’n foto of bij het dier zelf. Ook kan je een foto gebruiken van een overleden dierbare, met bijvoorbeeld de vraag of het goed gaat in het hiernamaals en of degene je wilt beschermen, er zijn allemaal manieren om je spirituele pendel te laten spreken. Als je net begint met pendelen doe dit dan niet te lang achter elkaar, een pendel gebruikt veel spirituele energie en als dit te lang duurt kan je je heel moe en onrustig gaan voelen, het is een kleine tip maar je moet hier wel rekening mee houden.

Iedereen kan Spiritueel Pendelen
Deze pagina's zullen je ook interesseren
 Spiritueel | Pendelen


De spiritualiteit van pendelen heeft veel met spirituele energieën te maken. Zeker als je chakra's er voor open staan.


Spiritueel Pendelen
 Voorwerpen | Pendelen


Het pendelen met voorwerpen gebruikt de energie van een persoon of entiteit die verbonden is met het betrefde voorwerp.


Voorwerpen Pendelen
 Hypnotiserend | Pendelen


Personen onder hypnose brengen doormiddel van een pendel wordt vaak gebruikt om verslavingen en trauma's te overwinnen.


Hypnotiserend Pendelen
 Opladen | Pendels


Het opladen en reinigen van pendels is nodig om de negatieve energieën en op te laden met positieve energie, je voelt zelf wanner dit nodig is.


Pendels Opladen
© 2021 PENDELEN   |   All Rights Reserved.   |   Met steun van  Paragnosten.nl