|   Kwaliteit  |  Gratis horoscoop   |   Disclaimer
Disclaimer pendelaars
pendelen.net - PENDELAARS pendelen met behulp van een magische pendel
       
  Pendelaars hulplijn
verkrijg directe antwoorden
 
Daghoroscoop Ram door pendelaars Daghoroscoop Stier door pendelaars Daghoroscoop Tweelingen door pendelaars Daghoroscoop Kreeft door pendelaars
Daghoroscoop Leeuw door pendelaars Daghoroscoop Maagd door pendelaars Daghoroscoop Weegschaal door pendelaars Daghoroscoop Schorpioen door pendelaars
Daghoroscoop Boogschutter door pendelaars Daghoroscoop Steenbok door pendelaars Daghoroscoop Waterman door pendelaars Daghoroscoop Vissen door pendelaars

Ontvang elke dag GRATIS
uw horoscoop
per e-mail
Gratis Pendelen.net-account aanmaken
  Goedkoopste 4 minuten gratis
  Veilig betalen Goedkoper bellen
      MAAK NU UW GRATIS ACCOUNT
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Gratis horoscoop
              Gratis account
 
 
 
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Gratis horoscoop
              Gratis account

PENDELEN met pendelaars

Disclaimer Pendelen.net


De disclaimer van Pendelen.net is van toepassing bij elke bezoek en opvraging van de website Pendelen.net en dit voor elke pagina, subdomein, mobiele versie,... zowel in als buiten de Pendelen.net-account. Wanneer u de telefoonlijnen van Pendelen.net belt, gaat u eveneens akkoord met deze disclaimer. Door raadpleging van deze website of het bellen naar onze telefoonnummers aanvaardt u, de bezoeker dus uitdrukkelijk de bepalingen van deze disclaimer. Pendelen.net kan de bepalingen van deze disclaimer op elke tijdstip steeds eenzijdig wijzigen. Gelieve dus bij elke raadpleging, consult, telefoon of e-mail opnieuw deze disclaimer te raadplegen.

Pendelen.net werkt alleen met zelfstandige pendelaars en staat enkel en alleen in voor het in contact brengen van u als bezoeker van de website Pendelen.net enerzijds en een zelfstandige pendelaar anderzijds. De inhoud van de consults die de zelfstandige pendelaars maken via telefoon, e-mail , account, mobiel... zijn geheel voor hun eigen rekening. Wanneer u belt of e-mailt met een pendelaar op Pendelen.net dan brengen wij u alleen in contact met een zelfstandige pendelaar. U belt of e-mailt dus niet met een medewerker van Pendelen.net. U verklaart zich akkoord met het feit dat getuigenissen, adviezen, omschrijvingen, e-mailconsults en telefoonconsults enkel tussen u en zelfstandige pendelaars worden gevoerd en dat wij van Pendelen.net hier geen deel van uitmaken.

Belt u als gebruiker naar het nummer 0909 -19 19 met zelfstandige pendelaars dan kost dit 90 cent per minuut, belt u naar het nummer 0903 - 416 38 met zelfstandige pendelaars dan kost dit 150 cent per minuut. Het advies van de zelfstandige pendelaars kost vanaf 80 cent per minuut wanneer u als gebruiker via de Pendelen.net-account belt naar een lokaal nummer.. Wanneer u advies of een vraag stelt aan de zelfstandige pendelaars per e-mail kost dit 15 euro / vraag en een e-mailconsult kan enkel via een Pendelen.net-account tot stand komen.

Pendelen.net is niet verantwoordelijk voor het aantal zelfstandige pendelaars op de website op bepaalde tijdstippen aangezien de zelfstandige pendelaars zelf hun werkdagen en werkuren op de website Pendelen.net kiezen. Pendelen.net verbindt er zich toe de gegevens van de aanvrager niet door te geven aan derden, behoudens aan de zelfstandige pendelaar die werd gecontacteerd.

Pendelen.net vraagt de pendelaars om een omschrijving van zichzelf, alsook om hun specialiteiten op paranormaal vlak. Wij controleren de pendelaars met de grootste omzichtigheid, doch kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor incorrecte informatie op hun profielpagina. Pendelen.net kan geen garanties geven omtrent de dienstverlening en het advies van de getoonde pendelaars. Pendelen.net kan bijgevolg niet aansprakelijk worden gesteld voor zaken die voortvloeien uit het handelen van een derde, noch voor de adviezen die de zelfstandige pendelaar aflevert of niet (tijdig) aflevert.

Informatie op deze website vervangt geen persoonlijk advies of bijstand bij concrete gevallen.  U als bezoeker blijft volledig aansprakelijk voor de keuze van de door u geraadpleegde pagina's, getuigenissen, horsocopen, adviezen van pendelaars,... en voor de gevolgen van het gebruik dat u maakt van deze informatie.

De pagina’s, inhoud, horsocopen, getuigenissen, adviezen, omschrijvingen, e-mailconsults... die de bezoeker raadpleegt of ontvangt via interactieve toepassingen een zuiver informatieve waarde.  Alle gegevens op de website worden door Pendelen.net met de grootste zorgvuldigheid nagekeken en onderhouden, waarbij enkel betrouwbare bronnen en de zelfstandige pendelaars worden aangewend.  Pendelen.net geeft geen garanties omtrent de nauwkeurigheid en volledigheid van de informatie die via Pendelen.net wordt aangeboden.  Daarom wijst Pendelen.net alle aansprakelijkheid af ingevolge de toegang tot, de consultatie of het gebruik van de informatie, gegevens, inhoud, getuigenissen, adviezen, omschrijvingen, telefoon -en emailconsults,... op de website en de toegang tot en het gebruik van onze (mobiele) interactieve toepassingen.

Wij doen er alles aan om de website Pendelen.net steeds raadpleegbaar te maken, behoudens perioden van technische en inhoudelijke onderhoudswerken aan de server, website of herstel van defecten en programmeerfouten.  Pendelen.net kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enige gevolgen door onbeschikbaarheid van de website of onderdelen ervan, traag laden van pagina's, van beperkingen in gebruik, virussen, malware,...

Pendelen.net bevat hyperlinks naar websites van derden en het staat u als bezoeker natuurlijk vrij deze websites te raadplegen. Wanneer Pendelen.net een hyperlink legt naar een andere website, betekent dit niet dat Pendelen.net deze site heeft goedgekeurd. Pendelen.net heeft geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud van de websites waarnaar een hyperlink ligt en geeft geen garanties wat het advies, veiligheidsniveau, inhoud,... van deze websites betreft.  Pendelen.net kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de eventuele gevolgen die de bezoeker zou ondervinden ingevolge het gebruik van deze gelinkte websites. Pendelen.net heeft geen controle over websites van derden of hyperlinks naar websites van derden.

De intellectuele eigendomsrechten op de website, de logo’s, de informatie, teksten, getuigenissen, horoscopen, user interface, kleurgebruik, interactieve toepassingen, … horen toe aan Pendelen.net en zijn tevens auteursrechtelijk beschermd.  Het kopiëren, aanpassen of wijzigen van een deel of van geheel deze website op welke wijze dan ook, zonder de uitdrukkelijke toelating van Pendelen.net is verboden.  Inbreuken zullen burgerlijk en strafrechtelijk vervolgd worden.

Pendelen.net behoudt zich het recht voor om de tarieven van een e-mailconsult of de telefoontarieven te wijzigen, zonder voorafgaande kennisgeving naar u als gebruiker toe.

Aangekochte credits in de Pendelen.net-account kunnen worden gecrediteerd na contactname via uw account, behalve voor credits die door Pendelen.net gratis aan de gebruiker zijn toegewezen. Credits zijn niet overdaagbaar aan derden.

U verklaart deze overeenkomst en disclaimer te hebben gelezen, begrepen en u gaat ermee akoord. U mag nooit tussen beide komen of proberen tussen beide te komen in de werking van de website Pendelen.net. U mag geen actie ondernemen die de belasting / traffic voor de website Pendelen.net overbelast.MicroBel | Privacy | Sitemap | Interessante bronnen | Zelf pendelaar? | Consulenten Copyright © 2008 - 2020 pendelen.net. Alle rechten voorbehouden.


pendelen.net - PENDELAARS pendelen met behulp van een magische pendel
Disclaimer pendelaarsTELETEKST
  SBS6 teletekst p487 SBS6 teletekst pagina 487
  NET5 teletekst p481 pendelen.net NET5 teletekst pagina 481
  RTL teletekst  pendelaars RTL teletekst


MOBIELE VERSIE
  Mobiele versie pendelen.net m.Pendelen.net
 

Pendelen.net
  Paranormaal advies Paranormaal advies
  Paranormale site Paranormale site
  Paranormaal begaafde pendelaars Paranormaal begaafd
  online pendelaars Online pendelaars
  Zelf pendelaar worden Zelf pendelaar worden

MIJN TOEKOMST
  Mijn toekomst kijken Mijn toekomst kijken
  Mijn toekomst Mijn toekomst - mijn leven
  Tarot voorspelling Tarot voorspelling
  Toekomstvoorspeller Toekomstvoorspeller
  Toekomstvoorspelling Toekomstvoorspelling
  Toekomstvoorspellingen door pendelaars Toekomstvoorspellingen
  Je horoscoop voorspellen Je horoscoop voorspellen
  Je toekomst voorspellen Je toekomst voorspellen

REIKI
  Reiki Reiki
  Reiki symbolen Reiki symbolen

NUMEROLOGIE
  Getallensymboliek Getallensymboliek
  Meestergetallen Meestergetallen

pendelaars
  Helderhorend Helderhorend
  Spiritueel-medium Spiritueel pendelaar
  Helderruikend Helderruikend
  Helderziende pendelaars Helderziende pendelaars
  Spirituele hulplijn
  Helderziende-online pendelaars online
  Helderziendheid Helderziendheid
  Heldervoelende-mediums Heldervoelende pendelaars
  Bronnen pendelaars Bronnen pendelaars

RELATIE
  Huwelijksproblemen Huwelijksproblemen
  Nieuwe-relatie Nieuwe relatie
  Numerologie relatie Numerologie relatie
  Relatiebemiddeling Relatiebemiddeling
  Relatieherstel Relatieherstel
  Relatieproblemen Relatieproblemen
  Liefde en Relaties Liefde & Relaties

ASTROLOGIE
  Astrologie
  Astroloog
  Sterrenbeelden Sterrenbeelden

KAARTLEGGING
  Engelenkaarten Engelenkaarten
  Kaartleggers Kaartleggers
  Kaartlegster Kaartlegster
  Kaarten-lezen Kaarten lezen
  Lenormandkaarten Lenormandkaarten
  Online-kaartleggen Online kaartleggen
  Pendelkaarten Pendelkaarten
  Symboolkaarten Symboolkaarten
  Tarot kaartleggen Tarot kaartleggen
  Tarot legging Tarot legging
  Tarot trekken Tarot trekken
  Tarotkaart Tarotkaart
  Tarotkaarten Tarotkaarten
  Waarzegkaarten Waarzegkaarten
  Zigeunerkaarten

WAARZEGGEN
  Waarzeggen Waarzeggen
  Waarzeggerij Waarzeggerij
  Online pendelen Online pendelen
  Online waarzegger Online waarzegger
  Waarzegster Waarzegster
CONTACT MET pendelaars
  Telefoonconsult met pendelaars Consultatie via telefoon
  E-mailconsult met pendelaars Consultatie via e-mail
  Fotoreading met pendelaars Fotoreading met pendelaars
  Goedkoper bellen met pendelaars Goedkoop bellen met pendelaars

DAGHOROSCOPEN
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Ram door pendelaars Daghoroscoop Ram
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld stier door pendelaars Daghoroscoop Stier
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Tweelingen door pendelaars Daghoroscoop Tweelingen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Kreeft door pendelaars Daghoroscoop Kreeft
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Leeuw door pendelaars Daghoroscoop Leeuw
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Maagd door pendelaars Daghoroscoop Maagd
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Weegschaal door pendelaars Daghoroscoop Weegschaal
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Schorpioen door pendelaars Daghoroscoop Schorpioen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Boogschutter door pendelaars Daghoroscoop Boogschutter
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Steenbok door pendelaars Daghoroscoop Steenbok
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Waterman door pendelaars Daghoroscoop Waterman
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Vissen door pendelaars Daghoroscoop Vissen
  Persoonlijke horoscoop door pendelaars Persoonlijke daghoroscoop

WICCA
  Erfheks
  Erfheksen